Måneveien 32Bærum
- Bærum
- Måneveien 32
- Prisantydning
- 4 100 000,-
- Totalpris
- 4 547 162,-
- Felleskost/mnd
- 6 284,-
- BRA-i
- 67 m2
JONG/SANDVIKA
Lys og lekker 3-roms leil. fra 2013 m/moderne kjøkken, pent bad og 2 solrike balkonger. Nydelig utsikt. 5 min til toget!
Velkommen til Måneveien 32 - Attraktiv 3-roms leilighet med flott planløsning, fantastisk utsikt og fine solforhold. Trygg og trafikksikker gangvei til populære Jong barneskole. Trafikkstille og rolig i et populært boligområde med kort vei til alt. - Moderne leil. bygget i 2013 - Pent kjøkken med integrerte hv.varer - Romslig, flislagt bad - 2 balkonger, en med skyvbare glassvegger - Ettermiddag og kveldssol med nydelig utsikt - God lagring med 2 boder og store garderober - Vannbåren gulvvarme og v.v inkl. i fellesutgiftene - Enkel, trappefri adkomst - Rolig og tilbaketrukket - Rett til egen biloppst. plass - Barnevennlig og stille boområde nær Jong skole - Ca. 5 min gange til Slependen togstasjon og 10 min til Sandvika - 30 min med tog til Oslo sentrum - Forkjøpsrett avklart
Solforhold
Leiligheten har sol på terrassen om sommeren fra ca. kl. 17 til ca. kl. 22.
Nøkkelinformasjon
- Boligtype:
- Andelsleilighet
- Byggeår:
- 1962
- Etasje:
- 1
- Soverom:
- 2
- Prisantydning:
- 4 100 000,-
- Totalpris:
- 4 547 162,-
- Omkostninger:
- 9 215,-
- Fellesgjeld:
- 437 947,-
- Felleskost/mnd:
- 6 284,-
- Fellesformue:
- 5 510,-
- Totalt BRA:
- 82 m2
- Energimerking:
- C - mørkegrønn
- Veranda:
- Ja
Visninger
Alle våre visninger har påmelding. På denne måten sikrer vi at megler har god oversikt og tid til å imøtekomme alle interessenter. Meld deg på visning ved å trykke på lenken visningspåmelding. Velkommen!
Presenteres av
Har du finanseringsbevis på plass?
I samarbeid med
En personlig rådgiver fra vår samarbeidspartner Storebrand Bank vil hjelpe deg å gjøre deg klar til budrunden.
Nøkkelinformasjon
Oppdragsnummer
56-0273/24
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse og betegnelse
Måneveien 32, 1337 Sandvika
Gnr. 50, bnr. 33 (ideell andel 1/1) i Bærum kommune.
Andelsnr. 81 i Jongskogen Borettslag, orgnr. 954641961
Selger(e)
Bjørnar Urang Funderud
Sandra Milena Rojas
Kjøpesum og omkostninger
4 100 000,- (Prisantydning) 437 947,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 537 947,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger: 7 975,- (Gebyr forkjøpsrett/forhåndsavklaring) 240,- (Pantattest kjøper) 500,- (Tinglyst hjemmelsoverføring) 500,- (Tinglyst pantedokument) -------------------------------------------------------- 9 215,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 547 162,- (Totalpris inkl. omkostninger) -------------------------------------------------------- Andel fellesgjeld / Andel formue overtas av kjøper.
Om boligen
Byggeår
1962
Etasje
1
Arealer
BRA-i: 67 kvm
BRA-e: 3 kvm
BRA-b: 12 kvm
Totalt BRA: 82 kvm
TBA: 5 kvm
Beskrivelse:
Underetasje:
BRA-e: 3 kvm. Bod
Totalt BRA: 3 kvm
1. etasje:
BRA-i: 67 kvm. Entré/gang, stue/kjøkken m/ spiseplass, bad, 2 soverom, bod, gang.
BRA-b: 12 kvm. Innglasset balkong
Totalt BRA: 79 kvm
TBA: 5 kvm. Åpen balkong
Antall soverom
2
Solforhold
Leiligheten har sol på terrassen om sommeren fra ca. kl. 17 til ca. kl. 22.
Innhold
1. etasje: Entre med garderobe, stue med utgang til balkong, kjøkken, 2 soverom hvor ett har utgang til balkong og bad, bod og garderoberom. Kjellerbod.
Standard
Leilighet bygget i 2013 med gulv med trestavs parkett og vegger med malte plater og malt murpuss/betong. Himlinger med malte plater i downlights kasse i stue/kjøkken. Takhøyden i stuen er målt til 2,33 m. Hvite slette innerdører. Boligen har balansert ventilasjon. Felles varmtvann og vannbåren varme i alle gulv med unntak av badet hvor det er elektriske varmekabler. Automatsikringer. Elektrisk solskjerming på den største balkongen. Entre Entre med B- 30/db- 35 kvalifisert ytterdør og dørcalling. Romslig skyvedørsgarderobe med speilflater. Stue Lys og hyggelig stue med parkett og lyse, malte vegger. Store, flotte vinduer slipper lyset og solen inn. Det er plass til både sofagruppe og spisestue. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong på 12 kvm med skyvbare glassvegger. Dette gjør balkongsesongen ekstra lang med en ekstra stue i store deler av året. På balkongen er det sen kveldssol og nydelig utsikt over nærområdet og mot Kolsåstoppen. Det er installert elektrisk solskjerming. Kjøkken Moderne og funksjonelt kjøkken med innredning bestående av slette, hvite fronter og benkeplater i praktisk laminat. Fliser mellom overskap og benk. Integrert stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Nedfelt oppvaskkum og keramisk platetopp. Ventilasjon via balansert anlegg. Montert komfyrvakt. Soverom Det er to romslige soverom i leiligheten hvor begge rommene har fantastisk utsikt mot Kolsåstoppen. Fra hovedsoverommet er det utgang til en egen balkong hvor man kan nyte utsikten og morgenkaffen. Bad Delikat, flislagt bad med som er bygget i regi av borettslaget. Rommet er flislagt med malte plater i himlingen. Elektriske varmekabler. Vegghengt klosett, servantinnredning og dusj på gulv med innfellbare glassdører. Skap med speil og lys på vegg. Punktavsug, tilluft fra luftespalte under dør. Opplegg og plass til vaskemaskin. Badet har overgått halvparten av badets antatte brukstid på 20 år og må påregnes oppgraderinger over tid. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i vegg mot dusjsone fra stuen. Lagring Det er godt med lagringsplass. Innvendig har leiligheten en gang med mange garderobeskap og skyvedørsgarderobe i gangen. Det er også en innvendig bod med plassbygget innredning. I tillegg er det en kjellerbod på ca. 3 kvm.
Parkering
Alle andelseiere med bil har rett til leie av egen parkeringsplass. Det finne merkede biloppstillingsplasser eller garasjeplasser. Nye andelseiere henvender seg til parkeringsansvarlig i styret for å få tildelt parkeringsplass, parkering@jongskogen.no. Det er mulighet for elbil-lading. Biloppstillingsplasser leies ut i henhold til venteliste. Etter ansiennitet kan også garasjeplasser leies etter innbetaling av innskudd. Etter søknad til styret, er det muligheter for å leie oppstillingsplass for motorsykkel på felles garasjeplass. Også her ytes det et innskudd. På borettslagets grunn finnes det også garasjer som eies av et eget garasjelag. Parkering skjer på øvre eller nedre plan: Øvre plan defineres som oppmerkede uteplasser langs veien, oppmerkede uteplasser foran oppgang 34 og 36, samt i fellesgarasjen. Nedre plan defineres som oppmerkede uteplasser ovenfor og nedenfor garasjerekkene, samt plasser i garasjene. I tillegg er det gjesteparkering for besøkende.
Moderniseringer og påkostninger
Arbeider i borettslaget:
- Prosjektet med bytting av radiatorer er i gang. Alle radiatorene i Måneveien 28 er byttet. I tillegg er alle defekte radiatorer i de andre oppgangene byttet. Prosjektet med bytting av radiatorer har blitt satt på vent på bakgrunn av borettslagets økonomi. Styret jobber med alternative løsninger og finansiering av prosjektet. En av mulighetene er å bytte de ødelagte radiatorene fortløpende uavhengig av oppgang.
- Taket har blitt tekket om og det har blitt utført reparasjoner og utskiftninger på takhusene.
- Varmepumpene som stod på taket har blitt demontert og fjernet. Det er også ryddet opp i og fjernet hundrevis av meter med gamle kabler som ikke lenger var i bruk.
- Entreprenør Moovement har ferdigstilt arbeidet og lekeplassen har blitt tatt i bruk. Plassen benyttes flittig av barna i borettslaget og av naboer fra området. Styret jobber med å få på plass finansiering av del 2. Vårt utgangspunkt er at del 2 skal fullfinansieres gjennom støtte fra stiftelser og gaver fra organisasjoner ol.
- Styret har brukt mye tid på å finne ut av feil og mangler på ventilasjonsanlegget. Vi var ikke fornøyd med Luftkvalitet AS som vi har benyttet tidligere og valgte derfor å bytte leverandør til Solland AS. Ved deres gjennomgang har det blitt avdekket flere feil og mangler som vi er i ferd med å utbedre. Styret håper tiltakene som er utført har bidratt til bedre ventilasjon i leilighetene og vi håper å ha utført de siste utbedringene i løpet av våren 2023.
- Vi byttet vaktmesterfirma til Oslo Eiendomsservice i 2022. Dette har ikke blitt som forventet og fra januar i år er det Multiservice & Driftstjenester AS som har overtatt vaktmesteransvaret.
- Styret bruker mye tid på feilparkerte biler og håndtering av parkeringen i borettslaget. Systemet har ikke fungert optimalt og styret har derfor engasjert P-Service AS. Disse vil håndtere parkeringen for borettslaget fremover. Styret kommer nærmere tilbake til dette ved oppstart av nytt system.
- Ventilasjon
Styret har jobbet mye med å få justert ventilasjonsanlegget til å fungere optimalt. Det har vært spesielt store utfordringer med de “nye” leilighetene (ikke denne). Systemet fungerer nå bedre enn tidligere, men det jobbes fortsatt med å justere anlegget. Det er Solland AS som utfører arbeidet.
- Parkering/garasje
Systemet har ikke fungert optimalt og styret har derfor engasjert P-Service AS. Disse vil håndtere parkeringen for borettslaget eiendom fremover. P-service starter opp rundt 1.september. Det har vært noen innkjøringsproblemer, men systemet ser nå ut til å fungere. Styret tar med seg tilbakemeldinger fra beboere til P-Service for å kontinuerlig forbedre systemet.
Fellesgarasjen brukes fortsatt til lagring av utstyr som ikke er tillatt, det samme gjelder for garasjene. Dette faller under samme reglement som for fellesgarasjen. Styret er opptatt av dette først og fremst på grunn av sikkerheten, da spesielt brann.
Parkeringsansvarlig har gått gjennom tidligere tildeling av p-plasser og ryddet opp i noen forhold som ble tildelt på feil grunnlag. Det ble utlyst flere p-plasser og det kom inn 6 søknader om ny plass og en søknad om å bytte. Alle som har søkt har fått plass.
Bredbånd
Styret har byttet til Telia som leverandør av fiber. Prosjektet er kraftig forsinket, men Telia er nå i gang med å kartlegge infrastrukturen til bredbåndsnettet. Vi er lovet at anlegget skal være ferdigstilt og klart til bruk i løpet av juni. Telia har bekreftet at borettslaget vil få kompensasjon for forsinkelsen.
- Miljøvennlig fjernvarme ble etablert i 2020/21.
- Glass på balkonger
Vi har kartlagt skadene på glassene på balkongene. Disse skadene utbedres fortløpende i løpet av mai.
-Skader på balkonger/fasade
Styret har kartlagt skader på balkonger og befaring med entreprenør vil skje i løpet av mai.
- Utleie
Styret påpeker at alle leieforhold skal godkjennes av styret. Dette gjelder også for korttidsleie. Styret må, på grunn av HMS, ha kontroll over hvem som bebor de utleide leilighetene. Styret oppfordrer eiere av leiligheter som er utleid, om å kontakte styret umiddelbart for registrering.
- El-bil lading
Nye regler medførte at borettslaget måtte endre eierskapet av ladeanlegget. Vi kunne enten kjøpe ut denne infrastrukturen med en engangssum, eller leie den. Av økonomiske årsaker besluttet styret å leie infrastrukturen. Fra og med 1. januar 2023 økte derfor parkeringsplass leien for disse plassene. Etter vurdering av flere tilbud, valgte styret å videreføre avtale med Elaway for El-bil
lading. Det har vært store utfordringer med anlegget etter at ny avtale ble inngått. Ladeboksene har blitt koblet litt ymse, men alle skal nå være koblet riktig. Det er viktig at nye bokser kobles på 4G. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre anlegget slik at nedetiden reduseres til et minimum.
Skadedyr
Det har vært flere leiligheter som har opplevd utfordringer med skadedyr (veggedyr). Dette er fulgt opp gjennom forsikringsselskapet. Skadedyrene er bekjempet og det er nå ingen kjente leiligheter med problemer.
Drift
Borettslaget har leid ut noe areal til en entreprenør i forbindelse med jobb for Bærum kommune. Leieforholdet er nå avsluttet. Styret ser på muligheten for å øke inntektene på “festrommet”. Det blir vurdert mulighet for å få mer inntekter gjennom utleie , eller salg. Styret vil legge fram sin innstilling i løpet av 24/25.
Bygningssakkyndig
Tek-Norge AS
Byggemåte
Boligblokk fra 1962 (leiligheten ble bygget i 2013) fundamentert med betongkonstruksjoner til antatt komprimerte masser samt støpt kjellergulv. Etasjeskiller av betongkonstruksjoner. Yttervegger i betongkonstruksjoner samt utvendig forblendet med malt murpuss og fasadeplater. Yttertak i betongkonstruksjoner med flat form antatt tekket med papp/folie (ikke besiktiget). Leilighet i 1. etasje som består av entre/gang, bad, kjøkken/stue m/ spiseplass, bod, gang og 2 soverom. Fremstår under befaringen med normal bruksslitasje og standard på alle overflater generelt. Boligen disponerer 1 bod i kjeller og 1 utendørs biloppstillingsplasss. Tilstandgrad er dels satt grunnet alder på bygningsdelen - ikke nødvendigvis grunnet funksjonssvikt. Erfaringsmessig bør det alltid forventes noe kosmetisk oppgradering av utstyr, overflater og innredninger i brukte boliger. Det vises forøvrig til rapporten for beskrivelser og vurderinger av tilstandsgrader. Boligbygg med flere boenheter - Byggeår: 2013 Tilstandsgrader gis ut fra følgende kriterier: -Tilstandsgrad 0: Ingen avvik. -Tilstandsgrad 1: Mindre avvik -Tilstandsgrad 2: Vesentlige avvik og mindre avvik som etter NS gir Tilstandsgrad 2. -Tilstandsgrad 3: Store eller alvorlige avvik. -TG IU: Ikke undersøkt/ikke tilgjengelig for undersøkelse. Denne eiendom har fått følgende tilstandsgrad 1: Se vedlagte boligsalgsrapport. Denne eiendom har fått følgende tilstandsgrad 2: INNVENDIG Overflater Gulv med trestavs parkett. Vegger med malte plater og malt murpuss/betong. Himlinger med malte plater i downlights kasse i stue/kjøkken. Takhøyden i stuen er målt til 2,33 m. Vurdering av avvik: • Det er avvik: Tilstandsgraden er satt på bakgrunn av slitasje på parkett. Konsekvens/tiltak • Tiltak: Enkelte oppgraderinger må påregnes. Ingen umiddelbare tiltak er nødvendig. Radon Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: • Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Dette er ikke bekreftet. Men det var ikke normalt/vanlig med radonsperre på byggeårets tidspunkt. Konsekvens/tiltak • Det bør gjennomføres radonmålinger. Det er ikke krav til radonmåling i private boliger med mindre det er utleiedel. Det anbefales likevel da radon kan ha negative konsekvenser for helse. Innvendige dører Hvite slette innerdører. Vurdering av avvik: • Det er avvik: Tilstandsgraden er satt på bakgrunn av slitasje på badedøren. Konsekvens/tiltak • Tiltak: Ingen umiddelbare tiltak er nødvendig. Håndtak bør strammes. BAD Vegger med overflater av fliser. Himling med malte plater. Vurdering av avvik: • Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Tilstandsgraden er satt på bakgrunn av alder og sprekker/riss i fuger. Sprekk i flis under klosett. Konsekvens/tiltak • Andre tiltak: Enkelte oppgraderinger må påregnes over tid. Med alder er det større sjanser for slitasje og for at bygningsdelen må skiftes ut. Overflater Gulv Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Vurdering av avvik: • Det er avvik: Tilstandsgraden er satt på bakgrunn av alder. Konsekvens/tiltak • Tiltak: Enkelte oppgraderinger må påregnes over tid. Med alder er det større sjanser for slitasje og for at bygningsdelen må skiftes ut. Sluk, membran og tettesjikt Det er plastsluk og ukjent tettesjikt/membran. Vurdering av avvik: • Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. • Det er avvik: Tilstandsgraden er satt på bakgrunn av alder på membran og at det mangler dokumentasjon på membran. Konsekvens/tiltak • Tiltak: • Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Over halvparten av membranens antatte brukstid på 20 år er overgått. Eldre membraner har større risiko for plutselig svikt som kan føre til skade. Særlig utsatt er det ved avslutning av membranen. Sanitærutstyr og innredning Innredning med vegghengt klosett, servantinnredning og dusj på gulv med innfellbare glassdører. Skap med speil og lys på vegg. Opplegg og plass til vaskemaskin. Vurdering av avvik: • Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. • Det er påvist skader på innredning. Tilstandsgraden er satt på bakgrunn av mangel på avrenning fra innebygd sisterne og slitasje på servantinnredning. Konsekvens/tiltak • Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser. • Andre tiltak: Det bør undersøkes om det kan dokumenteres løsning for lekkasjedeteksjon fra innebygget sisterne. Eventuelt bør det undersøkes om mulighet for å etablere drenering fra innebygget sisterne uten å skade membraner. Drenering fra innebygget sisterne vil avsløre eventuelle lekkasjer i skjulte konstruksjoner. Det kan eventuelt kartlegges for annen mulig lekkasjesikring. ' KJØKKEN Overflater og innredning Kjøkkeninnredning bestående av slette hvite fronter og laminat benkeplate. Fliser mellom overskap og benk. Integrert stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Nedfelt oppvaskkum og keramisk platetopp. Ventilasjon via balansert anlegg. Montert komfyrvakt. Vurdering av avvik: • Det er avvik: Tilstandsgraden er satt på bakgrunn av slitasje på skrog, benkeplate og fronter. Konsekvens/tiltak • Tiltak: Ingen umiddelbare tiltak er nødvendig. Elektrisk anlegg Da det ikke foreligger noe form for dokumentasjon rundt anlegget de siste 5 årene anbefales det gjennomgang av autorisert elektriker. Denne eiendom har fått følgende tilstandsgrad 3: Ingen anmerkninger.
Innbo og løsøre
Alle integrerte hvitevarer medfølger. Selger har ikke noe ansvar for hvordan disse vil fungere i fremtiden.
Selger opplyser: Stekeovnen steker jevnere på varmluft. Mulig skade på et av varmeelementene. Kjøper overtar ovnen slik den er.
Adgang til utleie
Det er begrenset adgang til å leie ut bolig i borettslag. Med styrets godkjenning og på visse vilkår kan boligen leies ut for inntil 3, år. jf. borettslagsloven § 5-3 til § 5-10. Andelseier som bor i boligen selv, kan leie ut deler av boligen til andre uten godkjenning, jf. borettslagsloven § 5-4. Kortidsutleie er tillatt i opptil 30 døgn i året, uten samtykke fra styret.
Energi og oppvarming
Energimerking
C - mørkegrønn
Oppvarming
Vannbåren varme i alle gulv med unntak av badet hvor det er elektriske varmekabler.
Informasjon om strømforbruk
Selger opplyser at siste års strømforbruk va 3630 kWh.
Økonomi
Felleskostnader
Kr. 6 284,- pr. mnd
Inkluderer: Sentralfyring/oppvarming, varmt vann, internett, trappevask, komm. avgifter, bygningsforsikring, renter og avdrag fellesgjeld.
Fordelingsnøkkel:
Brensel kr 1 178,-
Fellesutgifter kr 2 634,-
Renter og omkostninger lån kr 2 047,-
Velforening kr 21
Internett kr 404,-
Andre utgifter
Kjøper vil ha utgifter til: Strøm Innboforsikring TV
Formuesverdi
Primærbolig: Kr. 1 058 295,- pr. 2022
Sekundærbolig: Kr. 4 021 522,- pr. 2022
Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til din boligs beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er en prosentandeldel av denne boligverdien.
For mer informasjon om formuesverdi, se Skatteetatens nettsider.
TV/Internett/Bredbånd
Det er fiber gjennom Telia. Borettslaget har inngått en avtale om levering av bredbånd. Hvis man ønsker kabel-tv, kan man bestille dette i tillegg. Hastigheten på bredbåndet er 100 Mbps.
Borettslaget
Om borettslaget
Borettslaget har et fellesvaskeri med 5 maskiner, 2 tørketromler og 2 tørkeskap, samt et selskapslokale med projektor, høyttalere, kjøkken og bad. Selskapslokalet kan leies av beboerne. Hobbyrom ved inngang i nr. 30 er til fri benyttelse for andelseierne. Hobbyrommet kan benyttes til reparasjon av sykler, prepping av ski, oppussing av møbler, bygge olabil m.m. Fellesvaskeri, vaskeriets utstyr foretas kun med et chipkort utgitt av styret. Chipkortet er tilknyttet til en konto med brukernavn og passord i selve vaskerisystemet. Det er i tillegg 2 sykkelboder og egen vaktmesterbod. Borettslaget har to grillplasser som er utstyrt med dobbel grill, en utenfor nr. 36 og en på lekeplassen. Grillplassen er til fri benyttelse for andelseierne. Det er pakkeboks for både PostNord og Posten utenfor bygget.
Forretningsfører
ABBL
Forkjøpsrett
Borettslaget [og boligbyggelagets medlemmer] har forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøp er 19. november kl. 12.00.
Frist: 19.11.2024
Gebyr forkjøpsrett: Kr. 7 975,-
Styregodkjennelse
Overdragelsen av borettslagsandelen til ny andelseier må godkjennes av styret. Eiendomsmegler bistår med innsending av styregodkjennelse, men det er kjøper som bærer risikoen for at overdragelsen godkjennes. Godkjenning kan kun nektes dersom det foreligger saklig grunn. Eventuelle merkostnader som pådras i forbindelse med styregodkjennelsen er kjøpers ansvar. Ta kontakt med eiendomsmegler for mer informasjon.
Informasjon om fellesgjeld
Andel fellesgjeld: Kr. 437 947,- pr. 03.11.2024
Lånenummer: 94907061366, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 03.11.2024: 5.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 325
Saldo per 03.11.2024: 36 190 048
Andel av saldo: 426 172
Første termin/første avdrag: 15.12.2021 ( siste termin 15.11.2051 )
Lånenummer: 94907069111, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 03.11.2024: 5.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 326
Saldo per 03.11.2024: 1 000 000
Andel av saldo: 11 776
Første termin: 15.07.2023Neste avdrag: 15.07.2025 ( siste termin 15.12.2051 )
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 15.07.2025
utgjøre ca kr 16,00 per måned for denne boligen
Borettslaget er ikke medlem av et sikringsfond. Som sikkerhet for krav som springer ut av lagsforholdet har borettslaget legalpant (1.prioritet) i den enkelte andel tilsvarende 2 G (folketrygdens grunnbeløp), jfr. Borettslagsloven §5-20
Fellesformue
Kr. 5 510,- pr. 31.12.2023
Vedtekter og husordensregler
Vedtekter og husordensregler er vedlagt.
Beboernes forpliktelser og dugnader
Det er dugnadsplikt i borettslaget.
Dyrehold
Dyrehold skal generelt ikke være til sjenanse for øvrige beboere uavhengig av dyr. Hold av katt og hund er tillatt under visse forutsetninger. Katt: kun innekatt er tillatt. Hund: Ved valg av rase ved nyanskaffelse skal det tas hensyn til at man bor i en blokk og at det er mange barn som leker. Hunder skal holdes under oppsyn og under kontroll slik at spesielt Hundelovens «kapittel 2. - sikring av hunder» overholdes, og slik at den ikke begrenser øvrige beboeres ferdsel og /eller bruk av eiendommen. Ved nyanskaffelse av valp forventes det at eier sørger for at valpen får riktig trening og god sosialisering. Det forventes at borettshaver, og eier, jobber for å begrense uvaner, som eksempelvis bjeffing, spesielt innendørs eller på balkong. Styret kan kreve bevis på at tiltak er iverksatt ved evt. klager. Eksempel på dette kan være kursbevis eller lignende. Hunder og katter skal meldes inn til styret slik at det foreligger en oversikt ved eksempelvis brann.
Borettslagets forsikringsselskap
Gjensidige Forsikring
Polisenr. 81464958
Tomt
Beskrivelse av tomt
Tomtestørrelse: 19 073 kvm (eiet)
Pent opparbeidet tomt med plener, bed, trær og busker. Asfaltert adkomstparti og biloppstillingsplasser. Ny lekeplass for barna og sittegrupper for de voksne. To hyggelige grillplasser for de sosiale sommerstid.
Adkomst
Adkomst til Måneveien via Konvallveien. Det vil bli skiltet med Nordvik skilt ved fellesvisninger.
Radonmåling
Det er ikke foretatt radonmåling.
Områdebeskrivelse
Beskrivelse av nærområdet
Stille og rolig beliggende med enkel, trappefri adkomst i 1. etasje - høyt og fritt i Måneveien, øverst på Jongskollen. Fra leiligheten er det vid utsikt over store deler av vestre Bærum, Jong gård, Tanumåsen og opp til Kolsåstoppen. Området er stille, meget barnevennlig med kort og trygg vei til Jong barneskole. Det er flere gode barnehager i nærområdet. Det er kort vei ned til Sandvika med alle fasiliteter, kulturhus, kino, hyggelige spisesteder m.m. samt Sandvika Storsenter med alle typer forretninger. Kadettangen og Kalvøya med fine badestrender og et hyggelig turterreng ligger i nabolaget og det er det kort vei opp til Vestmarka med flotte turmuligheter året rundt.Det er et aktivt idrettsmiljø gjennom Jardar IF med idrettshall og ballbaner ved Bjørnegård ungdomsskole. Kommunikasjoner i nærområdet med tog og buss til Oslo.
Bebyggelse
Hyggelig boligbebyggelse med villaer og lavblokker.
Offentlig kommunikasjon
Kort gangavstand til Slependen togstasjon ( ca. 5 min). Nærmeste bussholdeplass i Slependveien eller i Sandvika sentrum. Det er for øvrig kun ca. 15 min. gange til Sandvika stasjon, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finnes bussruter til alle deler av Bærum, samt til Asker og Oslo, tog i retning Oslo og Drammen, samt flytog.
Skoler og barnehager
Skolekrets: Leiligheten sokner til Jong barneskole (1.-7 trinn) og Bjørnegård ungdomsskole (8.-10 trinn). Det er flere gode barnehager i nærområdet. Jongskollen barnehage (1-5 år) ligger 3 minutter unna og den International Montessori barnehage 12 minutter unna.
Offentlige forhold
Ferdigattest / brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest for blokken, men det foreligger en innflytningstillatelse datert 8. januar 1962. Det foreligger også en ferdigattest for bruksendring av næringslokaler til fellesvaskeri. Det foreligger ferdigattest for byggingen av de nye leilighetene.
Vei, vann og avløp
Offentlig, via private vei- og stikkledninger.
Regulerings- og arealplaner
Kommuneplaner Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101) Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042 Plantype Kommuneplanens arealdel Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 21.06.2023 Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/23424/Bestemmelser%20og%20retningslinjer%20-%20Kommuneplanens%20arealdel%202022-42%20- %20Med%20punkter%20unntatt%20rettsvirkning%20(10666427).docx Delarealer Delareal 19 073 m KPAngittHensyn Hensyn landskap KPHensynsonenavn H550 Delareal 11 150 m Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Delareal 7 923 m Arealbruk Naturområde - grønnstruktur, Nåværende Reguleringsplaner Id 1962060 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1962060) Navn JONG, østre, pars.1-4,103-105 Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 23.10.1963 Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/8753/1962060.pdf Delarealer Delareal 42 m Formål Gang-/sykkelvei Delareal 10 m Formål Kjørevei Id 1954173 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1954173) Navn JONGSMARKA I Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 02.01.1959 Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/8699/1954173.pdf Delarealer Delareal 7 924 m Formål Park Id 1977029 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1977029) Navn MÅNEVEIEN 28-35 Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 27.12.1977 Delarealer Delareal 789 m Formål Felles parkeringsplass Delareal 499 m Formål Felles lekeareal Delareal 679 m Formål Felles avkjørsel Delareal 333 m Formål Felles gangareal Id 1950021 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1950021) Navn SOLHAUGVEIEN fra Jongsåsv. til Snippebakken
Bo- og driveplikt
Det er ikke boplikt.
Det er ikke driveplikt.
Odel
Det er ikke odelsrett.
Konsesjon
Det er ikke konsesjon.
Tinglyste heftelser og forpliktelser
På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3201/50/33: 02.06.1909 - Dokumentnr: 905846 - Bestemmelse om veg 18.06.1909 - Dokumentnr: 905847 - Bestemmelse om veg 16.03.1943 - Dokumentnr: 1175 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:3201 Gnr:50 Bnr:80 27.03.1944 - Dokumentnr: 1117 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:3201 Gnr:50 Bnr:80 02.02.1946 - Dokumentnr: 405 - Skjønn Vedr. Solhaugsveiens regulering. Gjelder denne registerenheten med flere 10.02.1954 - Dokumentnr: 1324 - Skjønn vedr. avståelse av veigrunn. Gjelder denne registerenheten med flere 04.02.1960 - Dokumentnr: 467 - Best. om adkomstrett 05.03.1960 - Dokumentnr: 845 - Best. om vann/kloakkledn. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen 15.11.1999 - Dokumentnr: 29962 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen 29.10.2012 - Dokumentnr: 904322 - Erklæring/avtale Det kan ikke kreves ulempeerstatning ved endring av biloppstillingsplasser som er i strid med kommunens veinormal Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen 14.07.2017 - Dokumentnr: 772307 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om beplantning 14.07.2017 - Dokumentnr: 772307 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 28.11.2018 - Dokumentnr: 1611880 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse Bestemmelse om bebyggelse og beplantning Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler 22.01.2019 - Dokumentnr: 90468 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse Bestemmelse om bebyggelse og beplantning Bestemmelse om adkomstrett 17.12.2020 - Dokumentnr: 3505738 - Bestemmelse om vann/kloakk Bestemmelse om felles ledninger Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere
Legalpant
Borettslaget har legalpant på inntil 2G som sikkerhet for betaling av felleskostnader. Legalpant er pant som ikke kommer frem av grunnboksutskriften, og har bedre prioritet enn for eksempel lån til bank som er tinglyst på andelen.
Øvrige kjøpsforhold
Diverse
Det arrangeres hyggelige dugnader i borettslaget hver vår og høst. Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets fellesgjeld, men andelseierne må dekke borettslagets løpende utgifter. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der borettslaget sitter på fraflyttede og/eller usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har legalpanterett i andelen for krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra borettslaget på inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp. Kjøper og selger er forpliktet til å undertegne standard kjøpekontrakt utarbeidet av Nordvik i forbindelse med eiendomstransaksjonen. Kjøpekontrakt kan besiktiges hos eiendomsmegler før bud inngis. Kontakt eiendomsmegler for spørsmål. Selger leverer eiendommen i ryddig og rengjort stand. Det er noen sorte striper på parketten i stuen.
Overtagelse
Overtakelse skjer etter avtale med selger. Før boligen overleveres kjøper, skal fullt oppgjør og omkostninger være mottatt på meglers klientkonto.
Sentrale lover
Generelle bestemmelser Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport/boligsalgsrapport. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakkyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelser sammenlignet med det som er byggemeldt/godkjent. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor. På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. Forbrukerkjøp - definisjon Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker – avtalevilkår Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker – avtalevilkår Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring.
Trygghetspakke kjøper
I samarbeid med IF tilbyr Nordvik Trygghetspakken til våre boligkjøpere. Trygghetspakken er et gunstig forsikringskonsept som inneholder alle forsikringene du trenger til den nye boligen i et helt år. Leilighetspakken koster kroner 10 400, og inneholder Boligkjøperforsikring, Super Innboforsikring og Renteforsikring. Boligkjøperforsikring gir deg hjelp til å avklare hva du kan ha rett på om du oppdager en mangel i den nye boligen din. Ved mangel etter reglene i avhendingslova, vil forsikringen også gi deg juridisk bistand til å rette kravet mot selger eller selgers forsikringsselskap. Super Innboforsikring er en av markedets beste innboforsikringer og med denne kan du være trygg på at alle tingene du eier er godt forsikret. Renteforsikring kan hjelpe deg med rentekostnaden på din primærbolig, hvis salgsprosessen fører til at du må betale rentekostnader på to lån. Trygghetspakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler dersom du kun ønsker en 5-årig boligkjøperforsikring.
Betalingsbetingelser
Oppgjør skal betales i en samlet innbetaling fra norsk bank. Betaling fra utlandet tillates kun i unntakstilfeller og dersom det er avklart med megler i anledning avtaleinngåelse (budaksept).
Viktig informasjon om budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger. Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven. Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post eller SMS til megler. Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis. Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Senere bud må ha en tilstrekkelig lang akseptfrist til at megler, så langt det er nødvendig og mulig, kan videreformidle budet og eventuelle forbehold til alle involverte parter og legge til rette for at disse får tid til å områ seg, jf. forskrift om eiendomsmegling § 6-3. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser bør skje senest 10 minutter før fristens utløp. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte, vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor akseptfristene ovenfor. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt. Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form. Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig. For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger. Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven. Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post eller SMS til megler. Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis. Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Senere bud må ha en tilstrekkelig lang akseptfrist til at megler, så langt det er nødvendig og mulig, kan videreformidle budet og eventuelle forbehold til alle involverte parter og legge til rette for at disse får tid til å områ seg, jf. forskrift om eiendomsmegling § 6-3. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser bør skje senest 10 minutter før fristens utløp. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte, vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor akseptfristene ovenfor. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt. Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form. Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig. For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.
Tilbud på finansiering
Du kan søke om boliglån hos vår samarbeidspartner Storebrand, og få svar på dagen. Med boliglån i Storebrand kan du være trygg på at du til enhver tid har blant markedets mest konkurransedyktige renter. Du vil bli tatt godt vare på av et av Norges beste servicemiljøer innen bank. Som kunde i Storebrand Bank får du en fast kontaktperson å forholde deg til, som vil gi deg gode råd og god hjelp med kort svartid. Søk om boliglån i Storebrand og få • Enkel søknad - og etableringsprosess • Svar på dagen • Fast kontaktperson å forholde deg til • Trygghet for at du alltid har konkurransedyktige betingelser Ta kontakt på telefon 22 31 22 21 eller nordvik@storebrand.no. Les mer på storebrand.no/nordvik. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
Hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundekontroll og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil Nordvik Eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør. Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Etter hvitvaskingsloven er eiendomsmegler pålagt å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager anses misligholdet vesentlig, og selger har rett til å heve avtalen og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Dersom det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må eiendomsmegler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i et slikt tilfelle ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha et krav mot selger etter avhendingsloven. Hvis kundetiltak ikke lar seg gjennomføre, vil Nordvik Eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør. Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Etter hvitvaskingsloven er eiendomsmegler pålagt å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper.
Personopplysningsloven
Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.
Om oppdraget
Eiendomsmeglers vederlag
Vederlag: Provisjon: 1,10% av salgssum – estimert til kr. 49 917,- Tilrettelegging: 15 900,- Nordvik Grunnpakke: 21 900,- Visning /overtagelse pr. stk: 3 200,- Oppgjørshonorar: 7 900,- Utlegg: Selger skal betale utlegg i samsvar med oppdragsavtalen, stipulert til ca. 25 135,- Dette inkluderer normalt sett innhenting av informasjon fra kommune og evt. forretningsfører, samt kopi av tinglyste dokumenter. Samlet skal selger betale kr. 125 042,- for vederlag og utlegg ved salg til prisantydning. Dersom oppdraget utløper eller blir sagt opp, uten at handel er kommet i stand, har megler krav på et rimelig vederlag for medgått tid/utført arbeid og avtalte utgifter (tilrettelegging, markedsføring og avholdte visninger) samt eventuelle utlegg. Ved beregningen av vederlaget skal det tas utgangspunkt i timeprisen som er kr. 3 500,-
Vedlegg til salgsoppgaven
Vedleggene er en del av den komplette salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg godt inn i vedleggene og kontakter megler med eventuelle spørsmål før bud inngis.
Ansvarlig megler
Runa Røhmer Moen, Eiendomsmegler
950 80 751
r.moen@nordvikbolig.no
Megler
Runa Røhmer Moen, Eiendomsmegler
950 80 751
r.moen@nordvikbolig.no
Megler 2
Guttorm B. Olsen, Eiendomsmegler
918 98 488
g.olsen@nordvikbolig.no
Meglerforetaket
Juridisk navn: L12 Eiendomsmegling AS
Org. nr.: 919159863
Gamle Ringeriksvei 29D, 1357 BEKKESTUA
Dobbel rentedekning gjennom Trygghetspakken fra If
For boligkjøper
Bilder
Runa Røhmer Moen
Eiendomsmegler
Bærum
Selge bolig?
Slik hjelper jeg deg til
et godt salg
Er du klar til budrunde?
Hva er din bolig verdt?
Guttorm B. Olsen
Eiendomsmegler
Bærum
Selge bolig?
Slik hjelper jeg deg til
et godt salg
Er du klar til budrunde?