Einars vei 34Hasle
- Hasle
- Einars vei 34
- Prisantydning
- 5 200 000,-
- Totalpris
- 5 480 767,-
- Felleskost/mnd
- 4 884,-
- BRA-i
- 56 m2
Keyserløkka
Lys og pen 2-roms endeleil. med peis og balkong - God planløsning - Ettertraktet beliggenhet i blindvei - Nær kollektivt
Christoffer Fraurud v/Nordvik har gleden av å presentere en meget hyggelig og pen 2-roms endeleilighet, med flott beliggenhet på populære Keyserløkka. Leiligheten har direkte utgang fra stuen til en fin balkong på ca. 6 kvm. Boligen er velholdt og for øvrig oppgradert med nytt gulv og malte flater i nyere tid. God planløsning med fin rominndeling. Området er kjent for å være en grønn oase med sine flotte fellesområder og gangstier mellom bebyggelsene. Kort fortalt: - Lysinnslipp fra tre himmelretninger - Peisovn fra 2016 - Høy 1. etasje - Skjermet balkong - Nytt gulv 2018 - Baderom oppusset i regi av borettslaget - Rolig, frodig og sentralt - Mye bod- og lagringsplass (3 stk) - Veldrevet borettslag - Kort vei til marka med tog - Fellesvaskeri m/industrimaskiner
Nøkkelinformasjon
- Boligtype:
- Andelsleilighet
- Byggeår:
- 1953
- Etasje:
- 2
- Soverom:
- 1
- Prisantydning:
- 5 200 000,-
- Totalpris:
- 5 480 767,-
- Omkostninger:
- 9 331,-
- Fellesgjeld:
- 271 436,-
- Felleskost/mnd:
- 4 884,-
- Fellesformue:
- 14 480,-
- Totalt BRA:
- 61 m2
- Energimerking:
- G - oransje
- Veranda:
- Ja
Visninger
Meld deg på visning ved å trykke på lenken visningspåmelding.
Presenteres av
Har du finanseringsbevis på plass?
I samarbeid med
En personlig rådgiver fra vår samarbeidspartner Storebrand Bank vil hjelpe deg å gjøre deg klar til budrunden.
Nøkkelinformasjon
Oppdragsnummer
21-0003/25
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse og betegnelse
Einars vei 34, 0575 Oslo
Gnr. 128, bnr. 41 (ideell andel 1/1) i Oslo kommune.
Andelsnr. 51 i Keyserløkka Sør Borettslaget, orgnr. 950158328
Selger(e)
Linn Cicilie Bakken
Kjøpesum og omkostninger
5 200 000,- (Prisantydning) 271 436,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 471 436,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger: 7 981,- (Gebyr forkjøpsrett/forhåndsavklaring) 260,- (Pantattest kjøper) 545,- (Tinglyst hjemmelsoverføring) 545,- (Tinglyst pantedokument) 9 300,- (Boligkjøperpakke* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 9 331,- (Omkostninger totalt (uten Boligkjøperpakke)) 18 631,- (Omkostninger totalt (med Boligkjøperpakke)) -------------------------------------------------------- 5 480 767,- (Totalpris inkl. omkostninger (uten Boligkjøperpakke)) 5 490 067,- (Totalpris inkl. omkostninger (med Boligkjøperpakke)) -------------------------------------------------------- NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses et pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer. Andel fellesgjeld / Andel formue overtas av kjøper.
Om boligen
Byggeår
1953
Etasje
2
Arealer
BRA-i: 56 kvm
BRA-e: 5 kvm
Totalt BRA: 61 kvm
TBA: 6 kvm
Beskrivelse:
Kjeller:
BRA-e: 5 kvm. 2 stk. kjellerboder på hhv. 3,5 kvm. og 1,5 kvm.
Totalt BRA: 5 kvm
1. etasje:
BRA-i: 56 kvm. Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.
Totalt BRA: 56 kvm
TBA: 6 kvm. Balkong
3. etasje:
BRA-e: 0 kvm. Loftsbod. Arealet er ikke måleverdig grunnet lav takhøyde og gjeldende måleregler, men gulvarealet er ca. 9 m².
Totalt BRA: 0 kvm
Antall soverom
1
Innhold
Boligen inneholder: Entré, stue, kjøkken, soverom og bad. I tillegg disponerer boligen to kjellerboder på hhv. 3,5 kvm. og 1,5 kvm., og en loftsbod med gulvareal på 9 kvm. Felles innendørs sykkelbod. Det gjøres særskilt oppmerksom på at bod som er medtatt som BRA-e og i totalt BRA ligger på fellesareal, men disponeres av denne leiligheten.
Standard
Stue Innbydende stue med vinduer fra flere sider som gir rikelig med naturlig lys. Stuen er oppgradert med 3-stavs eikeparkettgulv våren 2018 og vegger som ble overflatebehandlet med teksturtapet etter vannlekkasje høsten 2017, deretter malt igjen i 2023. Peisen ble byttet i 2016 av Henriksen Peisforum, Rommets utforming gir gode møbleringsmuligheter med plass til både sofahjørne og spisebord. Balkong Fra stuen er det utgang til en overbygget balkong på ca. 6 kvm. Balkongen har plass til utemøbler og er utstyrt med blomsterkasse montert på rekkverket, noe som skaper en hyggelig uteplass. Balkongen er i tillegg skjermet med trær foran, som gir privatliv og en lun uteplass på de varmeste dagene. Gulvet på balkongen ble byttet i 2023. Kjøkken IKEA Faktum-kjøkken med hvite, slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag. Kjøkkenet har integrert ovn, induksjonstopp og ventilator, i tillegg til kjøleskap med frysedel. Ventilator med kanal ut er per i dag installert, men ny eier må montere kullfilter i henhold til borettslagets regler. Kjøkkenet ble delvis oppgradert sommeren 2015 med nye skap, komfyr, platetopp, benkeplate og bytte av ventilator. Etter en vannlekkasje høsten 2017, som ble håndtert av borettslagets forsikringsselskap, ble benkeskap, gulv og varmtvannsbereder skiftet ut våren 2018. Fin barløsning ved vindu hvor det er perfekt å starte dagen med en god frokost og morgenkaffe. Overflater er nylig malt. Bad Flislagt bad med varmekabler som gir en behagelig temperatur året rundt. Badet er innredet med en heldekkende servant på underskap, speil med belysning, toalett og dusj med herdet glassvegger. Det er opplegg for vaskemaskin, og badet ble oppusset i regi av borettslaget i 2004/2005. Over- og underskap/servant ble oppgradert sommeren 2015, og dimmeren til takbelysningen ble skiftet i januar 2025 etter en EL-kontroll. Soverom Romslig og lunt soverom med nytt gulv fra våren 2018. Det er plass til en stor dobbeltseng med nattbord på hver side. Rommet er malt i en behagelig farge, og et stort vindu gir godt lysinnslipp og muligheter for lufting. Soverommet har to skyvedørsgarderober som medfølger, noe som gir rikelig med oppbevaringsplass. Entré Velkommen inn i en praktisk og innbydende entré som binder rommene i boligen sammen. Gulvet ble lagt nytt våren 2018, og gangen er innredet med skyvedørsgarderobe med speilfronter. Dørtelefon med åpner er plassert ved ytterdøren. Tilstandsrapport for boligen er vedlagt salgsoppgaven. Se denne for nærmere informasjon om tilstandsgrad.
Parkering
Borettslaget har egne parkeringsplasser til leie for beboere. Leie av parkeringsplass koster kr 300,-/mnd, samt et administrasjonsgebyr som betales til OBOS betales ved overtagelse av plassen. Per nå er det venteliste på å få plass. I tillegg er det også mulig å leie garasjeplass via Keyserløkka Sør Garasjelag. Det er offentlige ladestasjoner til el-bil/hybrid i Bergljots Vei. Det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt – også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Priser for beboerparkering i bydel Frogner, St. Hanshaugen, Gamle Oslo, Grünerløkka og Sagene: Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5940 kroner for ett år Motorsykkel og moped: 2970 kroner for ett år El-bil : 2000 kroner for ett år El-motorsykkel og el-moped: 1000 kroner for ett år Det tas forbehold om prisendringer. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/.
Sammendrag selgers egenerklæringsskjema
Vet du om det har det blitt utført arbeid på bad/våtrom, enten i din eller tidligere eiertid? - Badet ble pusset opp i regi av borrettslaget i 2004/2005. I 2015 ble det satt inn nye baderomsmøbler (av ufaglært) Bemerker at oppkobling av ny servant ble gjort av firma, men har ikke papirer på dette. Vet du om det finnes dokumentasjon på hvordan bad eller vaskerom er bygget opp? - Trolig finnes dette da badet er pusset opp av borrettslaget, men jeg som nåværende eier har ikke kjennskap til. Vet du om det er gjort endringer eller reparasjoner på tak, fasade, pipe/ildsted, terrasse, garasje, bod eller lignende, enten i din eller tidligere eiertid? - Bytte av vinduer i regi av borrettslaget. Vinduene er datert til 2011. Tror det har vært gjort endringer på fasaden. Ukjent når dette ble utført, da der trolig var noen år før jeg overtok. Bytte av ildsted i oktober 2016. Arbeidet er utført av Henriksen peisforum (har kopi av kontrollpapirene) Bytte av veranda i regi av borrettslaget. Usikker på tidspunkt, da dette ble gjort før nåværende eier overtok boligen. Ny loftsbod (usikker på årstallet, men trolig rundt sommeren 2021 eller 2022). Bakgrunnen for dette var at beboer i 2. etasje kjøpte loftsdelen hvor tidligere boder var oppført. Beboer ble pålagt å sette i stand nye boder i tidligere tørkeloft. Vet du om det er gjort arbeid på det elektriske anlegget, enten i din eller tidligere eiertid? - Har utført el-kontroll i forbindelse med salg av bolig. Ble foretatt enkelte utbedringer i tilknytning til sikringsskap og dimmer til bryter på badet. Usikker på om det er samsvarserklæring jeg har, men har rapporten for el-kontroll. Utført av Elektro Nettverk Service as v/Jan-Olof Cambrant i 3.januar 2025 Har også vært koblet til ny strømmåler i regi av nettselskapet. Utover dette har jeg ikke kjennskap til hva som har vært utført før min tid som eier. Er det installert el-billader på eiendommen/boligen? - Tror styret har lagt opp til at de som leier parkeringsplass kan koble seg el-billader. Men leietaker av parkeringsplassen må bekoste installasjonen av lader selv. Vet du om det er gjort arbeid på vann og avløp, enten i din eller tidligere eiertid? - Det kan muligens ha blitt endret rørsystemer i forbindelse med oppussing av bad i regi av borettslaget. Utover dette har jeg ikke kjennskap til hva som evt. har blitt utført av arbeid. Vet du om boligen eller eiendommen har blitt endret eller bygget ut etter opprinnelig byggeår, enten av deg eller tidligere eiere, herunder bruksendringer kjeller/loft etc.? - Flytting av loftsboder i tidsrommet 2021 eller 2022. Bodne ble flyttet til det tidligere området for tørkeloft. Vet du om det er gjort arbeid på eiendommen som ikke er nevnt i de andre spørsmålene? - Var vannlekkasje fra bereder høsten 2017. Borettslagets forsikringsselskap koblet på firma for å utbedre skader. Leiligheten stod til tørking fra ca. Oktober 2017 til januar/februar 2018, før oppretting. Medførte nytt benkeskap til bereder, ny varmtvannsbereder, nytt gulv på kjøkken. I tillegg til maling av kjøkkenvegger. I stue ble det satt inn ny naturserie som ble malt. I forbindelse med dette ble det lagt nye gulv i resten av leiligheten for at det skulle bli like gulv i resten av leiligheten (med unntak av bad). Tror arbeidet ble utført av Recovery. Jeg har aldri fått papirer på dette fra verken borettslaget eller forsikringsselskapet. Bemerker at det også ble en liten fuktskade i den ene skjøten på benkeplaten. Tror ikke denne skaden ble ansett som betydelig nok til at de utbedret dette. Skaden er i liten grad synlig, og i all hovedsak må man kjenne etter i skjøten for å være oppmerksom på den. Vet du om det er gjort radonmåling på eiendommen, enten i din eller tidligere eiertid? - Tror det ble utført radonmåling i regi av borrettslaget en gang mellom 2015 og 2017. Tror det ble påvist noe radon i veggene fordi det på 50-tallet ble benyttet blåskifer fra Sverige i bygningsmaterialene. Husker ikke helt hva sluttresultatet ble, men tror styret informerte om at det ble påvist noe radon. Tror også styret så på ulike alternativer for å evt. se på mulighetene for å få ned nivåene, men usikker på hva slags resultat de landet på. Vet du om det er eller har vært feil ved bad/vaskerommet, f.eks sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? - I forbindelse med tilstandsrapport (08.01.25) ble det oppdaget at en flis på badet har sprekt. Har per i dag ikke lest selve rapporten, så usikker på om det er noe mer (09.01.25). Bemerker at det også er to andre streker/sprekker en på flis helt nederst i dusjvegg mot yttergang og en ved vasken. Tror disse er overfladiske. Les tilstandsrapporten for bedre tilbakemelding. Her er jeg usikker. I forbindelse med tidligere nevnt vannlekkasje trakk det blant annet vann opp i veggen som går mot badet. I følge firmaet som hadde ansvaret for utbedring, skal veggen ha tørket opp og være i orden. Vet du om det er eller har vært problemer med mur/pipe/ilsted, for eksempel dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller liknende? - Undertrekk. Ved fyring av vedovn må man lukke døren til kjøkkenet dersom man skal skal bruke kjøkkenvifte samtidig. Ellers vil det komme noe røyk via ildsted inn i stuen. Pipen går forrige parallelt med en luftekanal. I luftekanalen som er tilgjengelig via kjøkkenet, har det falt ned avfall eller bygningsmaterialer. Usikker på hva. Dette er meldt til styret i oktober 2023 og på nytt igjen i januar 2025. I oktober 2023 var representant fra styret innom for å ta en titt, utover dette har det ikke vært noen oppfølgning. Er fulgt opp på nytt igjen med styret(02.01.25), men avventer fortsatt tilbakemelding (10.01.25). Muligens dette må følges opp med ny eier dersom styret ikke foretar seg noe før overtakelse. Bemerker at jeg som beboer ikke har merket noe til dette, men det er greit å være klar over. Vet du om det er eller har vært feil med det elektriske anlegget? - En jording i tilknytning til kjøkkenet var løs. Dette ble utbedret i forbindelse med EL-kontroll 03.01.25. Vet du om det er, eller har vært, insekter eller skadedyr i boligen, eller i tilhørende bygninger? For eksempel skjeggkre, maur, biller, mus, rotter eller lignende. - I all hovedsak er svaret på dette nei. Bemerker at det om sommeren kan komme noen bittesmå harmløse insekter (ca 1-2 mm store) utenfra, som presser seg inn gjennom vinduskarmene på kjøkkenet. I løpet av en sommer (juni-aug) kan man finne 8-10 stykk. Utover dette finnes har jeg ikke sett andre insekter eller skadedyr i leiligheten. Vet du om det er eller har vært feil på tilbehøret som følger med eiendommen? - Bemerker at jeg ikke har kjennskap til om informasjonen oppgitt nedenfor er direkte feil, men jeg ønsker uansett å opplyse om følgende: Kjøleskap og oppvaskmaskin er trolig 15 år +. Begge deler funger, men det hender kjøleskapet iser (ca midt i kjøleskapet). Når det gjelder kjøkkenviften, så hender det at knappene setter seg litt, dette løses ved å løfte litt foran på glassplaten. Kombimaskinen på badet er fra ca. 2017 eller 2018. Den fungerer helt fint, men den lager en ulyd når sentrifugeringen er på det raskeste. Usikker på om garantien har gått ut eller ikke. Det hender av og til at toalettet surkler, dette kommer typisk når man dusjer. Stort sett så løser det seg ved å trekke ned en eller to ganger til (bemerker at toalettet trolig er fra badet ble renovert via borettslaget, så det kan være slitasje (ca 20 år). Håndtak på vinduer knyttet kjøkken og soverom kan av og til være litt kranglete, særlig hvis vinduene er åpne når det er kaldt ute eller de har stått åpne lenge. Man må lirke og lure litt, så går det helt fint. Noe fargeskiller i parketten i stue etter tepper. Håndklestativ på badet må av og til etterstrammes, da det kan løsne litt fra veggen. Bakgrunnen for dette er naturlig slitasje. Stativet ble satt inn i forbindelse med renovasjonen av badet i 2004/2005. Vet du om det er utført tidligere arealoppmålinger av boligen, eller om boligens areal er oppgitt i dokumenter som salgsoppgave, takstrapport, tilstandsrapport, byggesøknad eller lignende? - Tror det ble foretatt måling i forbindelse med tilstandsrapport 08.01.25. Utover dette har jeg ikke kjennskap til om det har vært foretatt andre målinger. Vet du om det er forhold i nabolaget som medfører plager eller sjenanse som det kan være relevant for kjøper å vite om? - Miniøya og Øya-festivalen medfører en del støy, så om man ikke liker dette bør man vurdere å reise bort. Evt. andre konserter som gjennomføres i Tøyenparken. Bemerker at Miniøya og Øyafestivalen er gode til å overholde at det skal være stille fra kl. 23.00. Vet du om det finnes planer, vedtak eller forslag til vedtak som kan øke husleien/festeavgiften/fellesutgiftene/fellesgjelden? - Husleien ble økt 01.01.25, har ikke kjennskap til andre planer. Vet du om det er noe annet ved eiendommen som det kan være viktig for kjøperen å vite om? - Kjøkkenviften er i dag koblet røret slik at den «går ut». Røret er i dag gjemt inne i en kasse av gips. Dersom kjøkkenet skal pusses opp, må kassen rive (man får da også plass til overskap)og det må settes inn kjøkkenvifte med kullfilter for at leiligheten skal være i tråd med borettslagets forskrifter. Bemerker at leiligheten har naturlig ventilasjon. Anbefaler derfor at døren til badet står noe åpen etter dusjing/bruk av tørkedelen til kombimaskinen for å unngå for mye fukt på badet. Husleien ble økt 01.01.25 med 10 % fra 4440 til 4884. Bakgrunnen for dette var anbefaling fra forretningsfører grunnet økte kommunale utgifter og kostnader i forbindelse med forsikringer. Dette er 2. gangen på ca. 10 år at husleien har økt. Forrige økning tror jeg var 01.01.23 eller 24. Tror den da også økte med 10 %. Styret har strukket seg til det lengste med å unngå å øke husleien. I 2024 valgte de i stedet å nedprioritere kostnader/investeringer i borettslaget som ikke var nødvendige.
Bygningssakkyndig
Takstportalen Aleksander Olsen
Byggemåte
Bygård med tekket valmtak. Yttervegger i murkonstruksjon/betong i pusset og malt utførelse. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. Fabrikkmalte trevinduer og balkongdør med isolerglass fra 2011. Finert slett ytterdør B30/35 db fra nyere årstall. TG2 Avvik som kan kreve tiltak - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre - Det er påvist sprekker i fliser på bad - Ukjent tetteskjikt/membran på bad - Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel på bad er mindre enn 25 mm - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membran- og slukløsning - Kun naturlig ventilasjon - Svellet benkeplate på skjøt ved kum på kjøkken - Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Ventilator med kanal ut av bygget er ikke lovlig i borettslaget. kullfilter må monteres på av ny eier da kanal ut av bygget ikke er lovlig i borettslaget - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vann- og avløpsledninger - Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift Eier opplyser at det hender at det kommer surkling fra toalettet. I all hovedsak i forbindelse ved dusjing.
Innbo og løsøre
Ved ønske om at vegglamper, krokhengte lamper, lysekroner, prismelamper eller lignende lamper som er koblet til sukkerbit eller stikkontakt skal følge med i handelen, må det tas forbehold om dette ved inngivelse av bud. Det samme gjelder brunevarer. Følgende løsøre og tilbehør følger med: - Kombimaskin på bad - Kommoder soverom - Alle hvitevarer - Spisebord og stoler Balkongmøbler (sofa, bord og stol) kan følge etter nærmere avtale. For øvrig gjelder NEF sin standardliste "Oversikt over løsøre og tilbehør" med mindre annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er vedlagt. Dersom det er noe i overnevnte liste som ikke finnes på eiendommen, vil det heller ikke medfølge. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti. Hull og merker etter feste av innredning og utstyr som ikke følger med, aksepteres av kjøper.
Adgang til utleie
Det er begrenset adgang til å leie ut bolig i borettslag. Med styrets godkjenning og på visse vilkår kan boligen leies ut for inntil 3, år. jf. borettslagsloven § 5-3 til § 5-10. Andelseier som bor i boligen selv, kan leie ut deler av boligen til andre uten godkjenning, jf. borettslagsloven § 5-4. Kortidsutleie er tillatt i opptil 30 døgn i året, uten samtykke fra styret.
Energi og oppvarming
Energimerking
G - oransje
Alle eiendommer som selges/leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig.
Energiattest er basert på senere års forbruk og utgifter. Dette vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtale mv. Megler har intet ansvar for informasjon som fremgår av energiattesten.
Oppvarming
Leiligheten varmes opp ved elektriske panelovner. Det er varmekabler i baderomsgulvet. Peisovn i stuen.
Informasjon om strømforbruk
Eier opplyser at i i perioden 2022 – 2024 har energinivået vært ca. 7 700 kWh, med en gjennomsnittlig årlig kostnad på ca. 11 500,-. Eier har i tillegg benyttet seg av vedfyring i tillegg, så dersom man ikke benytter seg av ovnen kan det være at strømkostnadene blir noe høyere.
Økonomi
Felleskostnader
Kr. 4 884,- pr. mnd
Inkluderer: Drift og vedlikehold, kommunale avgifter, internett grunnpakke, vaktmestertjenester, vask fellesarealer, felles bygningsforsikring, renter, avdrag, forretningsførsel m.m.
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 – tolv– måneder regnet fra oppsigelsesdato.
Formuesverdi
Primærbolig: Kr. 1 277 500,- pr. 2023
Sekundærbolig: Kr. 5 110 000,- pr. 2023
Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til din boligs beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er en prosentandeldel av denne boligverdien.
For mer informasjon om formuesverdi, se Skatteetatens nettsider.
Borettslaget
Om borettslaget
- Borettslaget består av 192 andelsleiligheter. - Borettslagets hjemmeside: www.keyserlokka-sor.no - Fellesvaskeriene er i Einars vei 8, 23, 30, og skal brukes i henhold til gjeldende regler. - Akebakken i Hasleparken benyttes av mange barn når snøforholdene er gode. Det har vært montert løsning med matter langs husvegger og på trær som øker sikkerheten for de som aker. Styrets arbeid 2023/24 - Ferdigstillelse av de siste 5 elbilladere i enden av Einars vei - Ferdigstillelse av etterarbeid Villa Solhaug.(godkjenning som utleielokale) - Flytting av søppelstativ i Eindrides vei - Løpende vedlikehold og administrasjon Det er en formell juridisk tvist mellom Keyserløkka sør og Garasjelaget. Selskapslokale: Villa Solhaug er en vakker, gammel villa beliggende midt i Keyserløkka Sør Borettslag, adressen er Einars vei 14B. Villaen har vært i Keyserløkka Sør Borettslags eie flere år, og borettslaget har også rehabilitert huset i 2005/2006. Under restaureringen ble det lagt vekt på å bevare villaens uttrykk og egenart. Resultatet har blitt et intimt og koselig selskapslokale til utleie for borettslagets beboere og andre. Mer om Villa solhaug på borettslaget sin nettside: http://keyserlokka-sor.no/ Gule Huset er leid ut til musikkbarnehave. Keyserløkka Hagelag: Keyserløkka hagelag ble etablert i april 2015. Området er tilrettelagt av Keyserløkka Øst Borettslag, men er åpent for beboerne i alle de tre borettslagene på Keyserløkka. Keyserløkka hagelag ligger midt på Keyserløkka. Våren 2020 er det over 70 pallekarmer i hagen, inkludert fire som benyttes som fellesbed. Det er også bærbusker og frukttrær på området som hagelaget har ansvaret for, samt pallekarmer med bievennlige blomster og to felles jordstykker. I redskapsbua har alle hver sin lille hylleplass, i tillegg er det kjøpt inn noen nyttige redskap som alle kan bruke. Ved vannkranen midt på området er det satt opp benker og bord. Dette er blitt et hyggelig møtested for gammel og ung på Keyserløkka. Større vedlikehold og rehabilitering 2023 Elbil-lading og sykkelbod 2021 Nytt låssystem, vannavrenning balkonger og oppgradering til ledlys oppganger 2020 Salg ny andelsleil. Einars vei 31 2018 Nye brannslukningsapparater 2017 Defekte røykhatter demontert, nytt kjøkken og bad Villa Solhaug og drenering Villa Solhaug 2016 Radonanalyse 2015 Rens ventilasjonsanlegg og pusset opp Villa Solhaug innvendig og grunnmur 2014 Kontroll av brannslukkingsapparater 2013 Rehabilitering av piper 2012 Rehabiliteringen gjennomført Alle leiligheter har nå uteplass 2011 Påbegynt rehabiliteringen 2010 Montert brannvarslingsanlegg 2009 Elbilparkering - støtte fra Oslo Kommune og pusset opp oppganger skiftet inngangsdører, etablert brannalarmanlegg, skiftet porttelefonanlegg 2008 Rehabilitering av sikringsskap, tørkeskap i vaskerier byttet og drenering 2007 Vaskeriene pusset opp og malt og vifter for røykavsug montert på piper, tak, balkonger og fasader er overhalt 2006 Nye tørketromler i Einarsvei 8 2006 Baderomsrehabilitering ferdig 2005 Rehabilitering av Villa Solhaug Utvendig og innvendig rehabilitering av Villa Solhaug Se vedlagt årsberetning for en mer detaljert oversikt over vedlikehold.
Forretningsfører
Obos BBL
Forkjøpsrett
Borettslaget og boligbyggelagets medlemmer har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og avklart. Kontakt megler for mer informasjon.
Gebyr forkjøpsrett: Kr. 8 212,-
Styregodkjennelse
Overdragelsen av borettslagsandelen til ny andelseier må godkjennes av styret. Eiendomsmegler bistår med innsending av styregodkjennelse, men det er kjøper som bærer risikoen for at overdragelsen godkjennes. Godkjenning kan kun nektes dersom det foreligger saklig grunn. Eventuelle merkostnader som pådras i forbindelse med styregodkjennelsen er kjøpers ansvar.
Informasjon om fellesgjeld
Andel fellesgjeld: Kr. 271 436,- pr. 10.01.2025
Lånenummer: HANBA1-93727000338
Type:
Restsaldo: 58.186.818,-
Restløpetid: 15 år 2 md.
Term pr. år: 12
Rente: Flyt 5,70%
Andel av saldo: 271.436,-
Kapitalkostnader: 2.240,-
Fellesformue
Kr. 14 480,- pr. 31.12.2024
Beboernes forpliktelser og dugnader
Det er alltid dugnad på våren før 17. mai. På høsten har det vært varierende. Kort oppsummert er det dugnad 1-2 ganger i året. Det er en uskreven regel / oppfordring fra styret til å bidra med snømåking på vinterstid de gangene de kommer mye snø på kort tid. Alle oppganger er utstyrt med snømåke og en bøtte med grus slik at man kan bidra til arbeidet.
Dyrehold
Dyrehold tillates i henhold til lover og forskrifter for dyrehold.
Borettslagets forsikringsselskap
Gjensidige Forsikring
Polisenr. 91867694
Tomt
Beskrivelse av tomt
Tomtestørrelse: 32 057 kvm (eiet)
Tomten er fellesareal. At tomten er fellesareal innebærer at borettslaget eier og disponerer over de aktuelle områdene i fellesskap. Dette gir ikke hver enkelt andel en eksklusiv rett til bruk eller å disponere arealene, med mindre annet er uttrykkelig avtalt i avtale eller at det følger av vedtektene.
Radonmåling
Selger har ikke utført radonmåling. Det er ikke krav om dette med mindre boligen er helt eller delvis utleid.
Områdebeskrivelse
Beskrivelse av nærområdet
På Keyserløkka vil du bo i grønne og sentrumsnære omgivelser med servicefunksjoner og butikk i nærmiljøet. Keyserløkka er kjent som et veletablert og trivelig område mellom Hasle, Carl Berner, Tøyen, Kampen og Sofienberg. Store parklignende grøntarealer rundt og mellom bygningene gjør boligområdet til en grønn oase i byen. Dette er et skjermet og rolig boligstrøk som er velegnet for alle og enhver. Keyserløkka ligger sentralt med et rikholdig servicetilbud og det meste av fasiliteter. Området har egen nærbutikk i begynnelsen av Einars vei, og det er kort avstand til Carl Berners plass og Hasle Torg med det meste av forretningstilbud, flere treningssentre og t-bane. Veien er også kort til Tøyen med flere nye utesteder, kaféer og restauranter, bibliotek, Tøyenbadet (under oppussing) og Tøyenparken, Ola Narr, Botanisk Hage, Munch museet og Sofienbergparken. Tøyen togstasjon på Gjøvikbanen ligger på Keyserløkka og er en unik mulighet til å ta toget ut i marka eller raskt ned til sentrum. Kanonhallen kulturhus ligger i nærområdet og har mange konserter og øvrige arrangementer i løpet av året. I Tøyenparken arrangeres det Øyafestivalen og andre kulturarrangementer sommerstid. Borettslagets fine og rimelige velferdsrom kan også leies til fester og ulike anledninger, eller til ekstra overnatting. Keyserkiosk er et av områdets fasiliteter - en sjarmerende telefonkiosk fra 60-tallet med "bibliotek" for bokbytting. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Bunnpris i Grenseveien, Coop Mega på Hasle Torg, Kiwi i Grenseveien eller Rema 1000 i Hovinveien. For ytterligere servicetilbud har Ensjø et godt og variert utvalg. Det er kort vei til Hasle Torg, Tøyen senter og Carl Berner handlesenter. I tillegg er det gangavstand til alle Oslos handlegater med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud. Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss (60, 21 og 28), og ca. 10 min til trikk (Carl Berner), T-bane (Hasle T-bane/Carl Berner T-bane, tog (Tøyen) og flybuss (Grenseveien).
Offentlige forhold
Ferdigattest / brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 25.02.1955. Det foreligger ferdigattest på rehabilitering av våtrom, datert 18.02.2004. Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningslovgivningen. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for bygget er oppført i henhold til tillatelsen og gjeldende regelverk eller at det senere er utført arbeid på bygget som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Vei, vann og avløp
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Stikkledninger fra eiendommen og ut til kommunalt nett er private, vedlikeholdsansvaret påhviler borettslaget. Adkomst via offentlig vei.
Regulerings- og arealplaner
Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelser i S-2864, datert 14.05.1986. Ny kommuneplan fra 23. september 2015: Oslo kommune har vedtatt ny kommuneplan som får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. For informasjon om eventuelle arbeider/prosjekter i nærliggende områder anbefaler vi et søk på Oslo kommunes portal for saksinnsyn: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/
Odel
Det hviler ikke odelsrett på eiendommen.
Konsesjon
Kjøp av eiendommen er ikke konsesjonspliktig. Dersom eiendommen er større enn 2 mål plikter kjøper å undertegne dokumenter i forbindelse med søknad om konsesjonsfrihet.
Tinglyste heftelser og forpliktelser
På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/128/41: 01.12.1954 - Dokumentnr: 15945 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:38 29.01.1959 - Dokumentnr: 1008 - Best om garasje/parkering Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet 13.11.1964 - Dokumentnr: 15008 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. 30.09.1976 - Dokumentnr: 21447 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:38 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Korrekt dok.nr. er iht gammel grunnbok og pantebokskopi: 21447/1976 28.09.1979 - Dokumentnr: 24617 - Skjønn Gjelder denne registerenheten med flere 24.02.1950 - Dokumentnr: 2413 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:1 17.04.1952 - Dokumentnr: 4480 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:45 23.02.1955 - Dokumentnr: 2807 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:51 16.08.1955 - Dokumentnr: 990214 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: gnr 128 bnr 49 09.05.1959 - Dokumentnr: 5222 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:67
Legalpant
Borettslaget har legalpant på inntil 2G som sikkerhet for betaling av felleskostnader. Legalpant er pant som ikke kommer frem av grunnboksutskriften, og har bedre prioritet enn for eksempel lån til bank som er tinglyst på andelen.
Øvrige kjøpsforhold
Diverse
Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets fellesgjeld, men andelseierne må dekke borettslagets løpende utgifter. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der borettslaget sitter på fraflyttede og/eller usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har legalpanterett i andelen for krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra borettslaget på inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp. Kjøper og selger er forpliktet til å undertegne standard kjøpekontrakt utarbeidet av Nordvik i forbindelse med eiendomstransaksjonen. Kjøpekontrakt kan besiktiges hos eiendomsmegler før bud inngis. Kontakt eiendomsmegler for spørsmål. Selger leverer eiendommen i ryddig og rengjort stand.
Overtagelse
Overtakelse skjer etter avtale med selger. Før boligen overleveres kjøper, skal fullt oppgjør og omkostninger være mottatt på meglers klientkonto.
Sentrale lover
Generelle bestemmelser Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport/boligsalgsrapport. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakkyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelser sammenlignet med det som er byggemeldt/godkjent. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor. På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. Forbrukerkjøp - definisjon Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker – avtalevilkår Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker – avtalevilkår Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Trygghetspakke kjøper
I samarbeid med Storebrand og HELP tilbyr Nordvik Boligkjøperpakke til våre boligkjøpere. Boligkjøperpakken er et gunstig forsikringskonsept som inneholder alle de forsikringene du trenger til den nye boligen din. Boligkjøperpakke Leilighet inneholder: Boligkjøperforsikring fra HELP, flytteforsikring og innboforsikring Super. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen. Forsikringen gjelder i 5 år fra overtakelsen. Flytteforsikring dekker skade på eiendeler under flytting ved plutselig og uforutsett hendelse som oppstår under transport eller i forbindelse med bæring mellom bolig, bil eller lagringssted. Forsikringen varer i 1 år fra overtakelsen. Innboforsikring Super dekker tingene dine ved blant annet tyveri, brann eller vannskader. Vår beste innboforsikring Super inkluderer blant annet uflaksforsikring, bistand ved ID-tyveri og psykologhjelp ved alvorlige hendelser hjemme. Forsikringen gjelder i 3 måneder fra overtakelsesdatoen av ny bolig. Velger du Boligkjøperpakke Leilighet+ får du i tillegg renteforsikring: Renteforsikringen kan hjelpe deg med rentekostnaden og forsikringspremien på din primærbolig som skal selges, hvis salgsprosessen fører til at du må betale rentekostnader på to lån. Forsikringen gjelder i 9 måneder (3 måneder karenstid) og dekker inntil 15 000 kroner i måneden. Boligkjøperforsikring fra HELP kan også kjøpes separat og inkluderer da flytteforsikring fra Storebrand. Boligkjøperpakke/Boligkjøperforsikring må tegnes senest ved kontraktsignering og gjelder fra overtakelsen. Kjøper blir kontaktet av Storebrand med et tilbud på videre forsikring av innbo. Se pris og mer informasjon om forsikringene i produktarket vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.
Betalingsbetingelser
Oppgjør skal betales i en samlet innbetaling fra norsk bank. Betaling fra utlandet tillates kun i unntakstilfeller og dersom det er avklart med megler i anledning avtaleinngåelse (budaksept).
Viktig informasjon om budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger. Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven. Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post eller SMS til megler. Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis. Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Senere bud må ha en tilstrekkelig lang akseptfrist til at megler, så langt det er nødvendig og mulig, kan videreformidle budet og eventuelle forbehold til alle involverte parter og legge til rette for at disse får tid til å områ seg, jf. forskrift om eiendomsmegling § 6-3. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser bør skje senest 10 minutter før fristens utløp. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte, vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor akseptfristene ovenfor. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt. Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form. Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig. For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.
Tilbud på finansiering
Du kan søke om boliglån hos vår samarbeidspartner Storebrand, og få svar på dagen. Med boliglån i Storebrand kan du være trygg på at du til enhver tid har blant markedets mest konkurransedyktige renter. Du vil bli tatt godt vare på av et av Norges beste servicemiljøer innen bank. Som kunde i Storebrand Bank får du en fast kontaktperson å forholde deg til, som vil gi deg gode råd og god hjelp med kort svartid. Søk om boliglån i Storebrand og få • Enkel søknad - og etableringsprosess • Svar på dagen • Fast kontaktperson å forholde deg til • Trygghet for at du alltid har konkurransedyktige betingelser Ta kontakt på telefon 22 31 22 21 eller nordvik@storebrand.no. Les mer på storebrand.no/nordvik. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
Hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Etter hvitvaskingsloven er eiendomsmegler pålagt å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager anses misligholdet vesentlig, og selger har rett til å heve avtalen og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Dersom det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må eiendomsmegler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i et slikt tilfelle ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha et krav mot selger etter avhendingsloven. Hvis kundetiltak ikke lar seg gjennomføre, vil Nordvik Eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.
Personopplysningsloven
Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.
Om oppdraget
Eiendomsmeglers vederlag
Provisjon: 1,00% av salgssum (min. kr. 45 000,-) – estimert til kr. 52 614,- Grunnpakke Leilighet kr. 12 500,- Markedspakke Basis inkl. digital salgsoppgave kr. 22 900,- Oppgjørshonorar** kr. 7 990,- Tilrettelegging kr. 16 900,- Visningshonorar/overtagelseshonorar per stk. kr. 3 900,- Selger skal betale utlegg i samsvar med oppdragsavtalen, stipulert til ca. 27 835,-. Dette inkluderer normalt sett innhenting av informasjon fra kommune og evt. forretningsfører, samt kopi av tinglyste dokumenter. Samlet skal selger betale kr. 144 639,- for vederlag og utlegg ved salg til prisantydning. Dersom oppdraget utløper eller blir sagt opp, uten at handel er kommet i stand, har megler krav på et rimelig vederlag for medgått tid/utført arbeid og avtalte utgifter (tilrettelegging, markedsføring og avholdte visninger) samt eventuelle utlegg. Ved beregningen av vederlaget skal det tas utgangspunkt i timeprisen som er kr. 3 900,-.
Vedlegg til salgsoppgaven
Vedleggene er en del av den komplette salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg godt inn i vedleggene og kontakter megler med eventuelle spørsmål før bud inngis.
Ansvarlig megler
Christoffer Fraurud, Eiendomsmegler / Partner
464 21 918
c.fraurud@nordvikbolig.no
Megler
Christoffer Fraurud, Eiendomsmegler / Partner
464 21 918
c.fraurud@nordvikbolig.no
Megler 2
Emil Espeland Jacobsen, Eiendomsmegler/Partner
482 24 921
e.jacobsen@nordvikbolig.no
Meglerforetaket
Juridisk navn: Christiania Eiendomsmegling AS
Org. nr.: 924831332
Lørenveien 44, 0585 OSLO
Bilder
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler / Partner
Løren
Selge bolig?
Slik hjelper jeg deg til
et godt salg
Er du klar til budrunde?
Hva er din bolig verdt?
Emil Espeland Jacobsen
Eiendomsmegler/Partner
Løren
Selge bolig?
Slik hjelper jeg deg til
et godt salg
Er du klar til budrunde?